Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mystiska punkterna på radarn avslöjade läckan

Norska segelfartyget Chritian Radich passerade Nord Stream 2.
Foto: Privat / Privat
”Vi kunde inte se någonting där ute för det var mörkt, med enligt radarn var det tydligt att det pågick ovanlig aktivitet på havet”, säger fartygets kapten Fridtjof Jungeling
Foto: Kilian Munch / Privat
Läckan.
Foto: Kustbevakningen

Premium: Det norska segelfartyget Christian Radich passerade Nord Stream 2 strax efter explosionen under måndagskvällen. 

– Vi kunde inte se någonting där ute för det var mörkt, med enligt radarn var det tydligt att det pågick ovanlig aktivitet på havet, säger fartygets kapten Fridtjof Jungeling.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Kungabarnens liv i lyx – drömhem & exklusiva resor

Premium: Livet utanför rampljuset – med sina kärlekar

Ryssar paniksäljer semesterhusen på Krim

Premium: Överger semesterlyxen på Krim • Myndigheternas drag för att stoppa dem

Mandelmanns nyfunna kärlek efter Let's Dance

Premium: Dansbana på gården • ”Fantastiskt roligt”