Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mystisk fot har hittats på en strand på Bali

Här, på Berawa beach, hittades foten.
Foto: Shutterstock

En fot, tillhörande en människa eller ett djur, har hittats av turister på Berawa beach på Bali, rapporterar brittiska The Sun och Daily Mail.

The Sun skriver att inga människor har rapporterats saknade hittills i år, enligt den lokala polisen.

–Vi håller fortfarande på att kika på det här. Vi vet inte vad som har hänt, eller vem den tillhör. En möjlighet är att foten är gammal, säger polischefen Marzel Doni, enligt tidningen.

En bild på den förruttnade foten publicerades senare på ett lokalt nyhetskonto på Instagram med närmare en halv miljon följare.

Huruvida det rör sig om en del av en människofot eller inte återstår att se.
Foto: Instagram.com/infobadung

I sociala medier har användare spekulerat kring om foten kan vara resultatet av en hajattack, medan andra menar att det helt enkelt kan vara en amputerad fot som har hamnat i havet. 

Fyndet har skickats till ett sjukhus för att undersökas närmare. Där hoppas man ta reda på huruvida foten tillhör en människa eller inte, enligt polisen, skriver Daily Mail.

Influencern död i motorcykelolycka på Bali – blev 18 år

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.