Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

M:s plan för att ta makten – oron efter S-attackerna

Moderaternas strategi inför valet nästa år går ut på att flytta fokus från SD och regeringsfrågan till sakpolitiken, och ”Socialdemokraternas stora politiska misslyckanden”.

Men S nya storoffensiv – där Ulf Kristerssons moral och trovärdighet ifrågasätts – tvingar nu Moderaterna att ta den konflikt man velat undvika. 

Enligt vad Expressen erfar har M-ledningen förberett en motoffensiv som går ut på att ”synliggöra det socialdemokratiska hyckleriet” och problemet med ”antisemitism djupt in i de socialdemokratiska leden”. 

– Vi kommer aldrig tveka att säga det uppenbara när S ägnar sig åt en trumpsk polarisering, säger Gunnar Strömmer, partisekreterare för Moderaterna. 

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.