Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”MP har börjat bete sig som sossar”

Expressens politikredaktion – Torbjörn Nilsson, Viktor Barth-Kron, Karolina Skoglund, Maggie Strömberg och Tomas Nordenskiöld – gör podden Verkställande utskottet.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Maggie Strömberg, Viktor Barth-Kron och Torbjörn Nilsson möts i veckans avsnitt av Expressens politikpodd Verkställande utskottet.

Och de berör bland annat att miljöpartisterna är glada för första gången på kanske sex år.

Torbjörn Nilsson har tagit plats i poddstudion hos Viktor Barth-Kron och Maggie Strömberg i veckans avsnitt av Verkställande utskottet, Expressens podd om svensk inrikespolitik.

https://embed.radioplay.io?id=73605&country_iso=se

Och de inleder avsnittet med att prata om att Miljöpartiet fått fira en stor framgång när Preem meddelat att de drar tillbaka sin ansökan om att bygga raffinaderi i Lysekil.

- Det här är ett bevis på vad man kan vinna om man sitter i regering, säger Maggie Strömberg.

Samtidigt konstaterar Viktor Barth-Kron att det kanske finns hopp för regeringssamarbetet nu när Miljöpartiet börjat bete sig som socialdemokrater.

På vilket sätt då? Hör hela diskussionen i avsnittet som heter ”Djingis Khan – den första centerpartisten”. Finns överallt där poddar vanligtvis publiceras, exempelvis hos Podplay eller hos Spotify.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.