Foto: Robban Andersson
 Foto: Robban Andersson

Möt oss i valstugan!

Publicerad
Uppdaterad
Nu kan du träffa Sveriges mest intressanta politiker vid Expressens valstuga.
Här träffar du också bland andra Expressens politiska redaktör Anna Dahlberg, valstugeredaktörerna Anna Bäsén och Christina Lundell samt politiska reportern Niklas Svensson.
Läs mer om vad som händer här!

Möt partiledarna och regeringen vid valstugan

Partiledarna Fredrik Reinfeldt (M), Mona Sahlin (S), Jan Björklund (FP), Maria Wetterstrand (MP) och Peter Eriksson (MP), Maud Olofsson (C), Lars Ohly (V) och Göran Hägglund (KD) är alla inbokade.
Så gott som hela regeringen besöker valstugan. Bland andra Anders Borg (M), Beatrice Ask (M), Mats Odell (KD), Nyamko Sabuni (C) och Andreas Carlgren (C).

Dagens heta

Frågor med Lotta & Marie
Crossfire live. Expressens Lotta Gröning och Marie Söderqvist pratar om de hetaste frågorna för dagen i valstugan.

Följ oss på bloggen

Vad händer i Expressens valstuga? Anna Bäsén och Christina Lundell bloggar direkt på Expressen.se/valstugan.

Träffa ledarredaktionen

Expressens ledarredaktion är på plats kl 12-13 varje dag. Diskutera tidningens valmanifest med dem. 

Raka svar

Expressens politiske reporter Niklas Svensson gör webb-tv direkt från valstugan med de mest intressanta politikerna.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


centerpartiet

Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag