Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

MORGONENS NYHETER: Par från Sverige misstänks ha mördats i Kosovo • Känd adelsman rånad i sitt hem • Hillary Clinton stäms av presidentkandidat

Senaste nyheterna med Expressen TV

Två rånare slog till hemma hos en känd adelsprofil i Skåne på onsdagskvällen. Adelsmannen misshandlades i samband med rånet.

■■■

Den Demokratiska presidentkandidaten Tulsi Gabbard stämmer Hillary Clinton för förtal efter att den senare talat om hennes som en ”rysk tillgång” i en intervju i fjol.

■■■

Ett gift par från Stockholm misstänkt ha blivit mördade under en semesterresa till Kosovo.

■■■

Expressen ger dig morgonens nyheter. 

Reste från Sverige – kan ha mördats i Kosovo

Ett gift par bosatt i Stockholmsområdet misstänks ha mördats under en semesterresa i Kosovo. 

Paret anlände för två dagar sedan, och har nu hittats skjutna till döds i en bostad, skriver flera lokala medier.

I bostaden hittades också en pistol – som man misstänker är mordvapnet, och som polisen har tagit i beslag.

LÄS MER: Reste från Sverige – kan ha mördats i Kosovo

Känd adelsman rånad och misshandlad

En man blev misshandlad när två rånare slog till mot en bostad i Skåne på onsdagskvällen. Enligt uppgifter till Kvällsposten rör det sig om en känd adelsman som också är en stor markägare i Skåne.

Ett stort område spärrades av och polisen sökte efter gärningsmännen, som enligt Kvällspostens uppgifter har lämnat platsen i en bil efter rånet. Under själva rånet ska de också ha tvingat adelsprofilen att följa med gärningsmännen för att visa dem vägen till andra tillhörigheter.

En känd adelsman rånades i sitt hem på onsdagskvällen.
Foto: Anders Grönlund / Anders Grönlund

Tulsi Gabbard stämmer Hillary Clinton för förtal

Den demokratiska kongressledamoten och presidentkandidaten Tulsi Gabbard stämmer Hillary Clinton på 50 miljoner dollar – 475 miljoner kronor – för förtal. 

Enligt senatorn ljög Clinton om Gabbards kopplingar till Ryssland i en podd-intervju i oktober i fjol, skriver CNN.

Tulsi Gabbard menar att Hillary Clintons ”falska påståenden” gjordes för att medvetet förstöra senatorns presidentvalskampanj. Enligt stämningen har detta fått henne att förlora både potentiella donatorer – och potentiella röster, skriver The Guardian. 

LÄS MER: Kandidaten stämmer Hillary Clinton på 50 miljoner dollar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.