Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MORGONENS NYHETER: Man anhållen misstänkt för mord i Malmö • Nya Muf-basen kräver lägre bränslepriser • Överraskningsfest för Stordalen

Följ senaste nytt i Expressens livesändning

En man har anhållits misstänkt för mord i Malmö.

■■■

Douglas Thor, 24, är ny ordförande för Moderata ungdomsförbundet. Nu vill han att partiet snabbar på sänkningen av bränslepriserna.

■■■

Hotellmagnaten Petter Stordalen fyllde 60 på tisdagen och firades med överraskningsfest – som han själv fick betala.

■■■

Expressen ger dig morgonens nyheter.

Misstänkt mord i Malmö – man anhållen

En man anhölls på tisdagen på sannolika skäl misstänkt för mord. En lägenhet i Malmö har spärrats av efter att polisens tekniker undersökt den.

– Själva anhållandet skedde under kvällen, säger Ann Öberg, åklagarmyndighetens presstjänst.

Polisen är förtegen om ärendet men enligt uppgifter till Sydsvenskan ska den misstänkte mannen själv ha kontaktat polisen.

Nye Muf-basen vill se lägre bränslepriser

Douglas Thor, 24, utmanade och vann maktstriden om Muf. Nu kräver han inflytande över regeringens politik. Han vill att Moderaterna ändrar sig om arbetskraftsinvandringen och att sänkningen av bränslepriserna snabbas på.

– Jag tror väldigt många som röstade på Moderaterna förväntade sig att bränslepriserna skulle prioriteras högre.

Överraskningsfest för Stordalen – betalar själv

Hotellmagnaten Petter Stordalen fyllde 60 år under tisdagen.

Då blev det en överraskningsfest – som han själv får betala.

– Ja, räkningen är min. Jag har ingen aning om hur stor den kommer att bli eller var den kommer att vara – bara att jag ska hämtas. Jag vet att mina barn, Märta och Jan Fredrik Karlsen, har organiserat något, men jag vet inte vad. Jag har blivit tillsagd att vara ledig i kväll. Utöver det vet jag ingenting, säger Stordalen till VG.

Det var gott om svenska kändisar på plats för att fira Petter Stordalen. Zara Larsson, Maria Bonnevie, Victor Leksell och Amanda Schulman var där bland andra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.