Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mördade kvinnor – och gjorde bakverk

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Carlos Ezequiel Vannoni

Tre personer från Brasilien använde kött från två kvinnor de mördat för att göra en typ av bakverk.

Sedan åt dem upp bakelserna och sålde dem till några grannar.

Nu döms kannibalerna till 20 års fängelse, skriver Daily News.

Jorge Beltran Negromonte da Silveira, Isabel Cristina Pires och Turret Bruna Cristina Oliveira da Silva har av en brasiliansk jury dömts till mellan 20 och 23 års fängelse av en för att ha mördat två kvinnor och ätit från deras döda kroppar.

Jorge Beltran Negromonte da Silveira dömdes till 23 års fängelse medan hans fru Isabel Cristina Pires och hans älskarinna Turret Bruna Cristina Oliveira da Silva dömdes vardera till 20 års fängelse.

Deras försvarsadvokater har meddelat att de ska överklaga domen.

Sålde till grannarna

De tre kannibalerna ska efter att ha mördat kvinnorna ha ätit upp delar från deras kroppar. De ska ha använt kött från kvinnornas döda kroppar för att göra fyllda bakverk, som de sedan åt upp själva.

Även ett barn som bodde med dem åt av dem. Och bakverken ska även ha sålts till grannar, uppger Daily News.

Det var i maj 2008 som de två kvinnorna mördades. De tre personerna ska ha lurat dem till sin bostad då de lovat dem jobb som barnflickor. Polisen hittade delar av kvinnokropparna i trions trädgård.

Enligt brasiliansk polis erkände trion brotten i april 2012.

De nu dömda kannibaltrion har tidigare sagt att de tillhör en sekt som predikar att världen ska renas genom att minska i population.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.