Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mördade flickvännen - hundarna skulle få henne till middag

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Jose Luis Calva mördade sin flickvän, styckade henne och stekte köttet. Här plåstras han om av polisen efter att han under ett flyktförsök var med i en bilolycka.

Jose Luis Calva mördade sin flickvän, styckade henne och stekte köttet. 

Men han är inte kannibal. 

Det var hundarna som skulle få henne till middag.

Förra veckan greps Jose Luis Calva av polisen i sin lägenhet i Mexico City. 

 Då var köket fyllt av stekos och det låg tillagade köttbitar både i stekpannan och framdukade på en tallrik med gaffel intill. 

 Resten av köttet, som visade sig tillhöra Calvas flickvän Alejandra Galena, 32, låg utspritt i kylskåpet, garderoben och i ett flingpaket.

 Dessutom fann polisen ett bokmanuskript med titeln ”Cannibalistic Instincts”. 

Erkände direkt

 Jose Luis Calva erkände direkt att han hade mördat och styckat sin flickvän. 

 Men han förnekar fortfarande att han är kannibal, uppger Sky News. 

 - Han säger att han inte har smakat på henne. Han stekte bara köttet så att han kunde ge det till sina hundar, säger åklagaren Gustavo Salas. 

 Efter den här händelsen är Jose Luis Calva misstänkt för sammanlagt tre mord. Han kopplas också till mordet på sin exflickvän som hittades styckad för tre år sedan, och för att ha dödat en prostituerad kvinna tidigare i år, uppger AP.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.