Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mördade ex-medlemmens brev om Hells Angels svek

Den tidigare Hells Angels-medlemmen poserade på bild tillsammans med Satudarah-medlemmar i Danmark – en dryg vecka före mordet. Den nu mördade mannen lutar sig mot axeln och pekar mot en man som ser ut att vara presidenten för Satudarah i Danmark.

Premium: Han offrades under hård press från ett kriminellt förortsnätverk i Göteborg.

Så beskriver den mördade 36-åringen de interna strider inom Hells Angels som ledde fram till att han blev utkastad ur mc-gänget – i ett brev vi tagit del av.

”Det här med brödraskap verkar inte vara så viktigt för dem. Berget (läs: Hells Angels Gothenburg) sålde ut mig för att dem inte vågade bråka med blattarna”, skriver den mördade mannen.

När Hells Angels klassade honom som fredlös – ”out” – kom det omskakande beskedet om att han sökt sig till mc-gängets värsta fiender i Satudarah MC.

Nio dagar senare hittades han död på golvet i en industrilokal.

Vi har kartlagt händelseutvecklingen före gängmordet i Lidköping.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Putins beskyddare hoppade av – sökte medborgarskap i Israel

Premium: Den mäktigaste som lämnat Ryssland • Har kontakt med Carl Bildt

Kriget i Ukraina 31 maj

Premium: • Anklagade Biden – flyr till Ryssland • Ryska barn evakueras

Kvinnan i Malmö kikar genom titthålet – då skjuter han

Premium: Kvinnans egna ord • Skyttens miss i trapphuset • Sonen: ”Jag brinner”