Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mördad - av en elvaåring

Samhället Wampum i Pennsylvania är lamslaget efter händelsen.
Foto: AP

LOS ANGELES. Elvaårige Jordan Brown misstänks ha skjutit ihjäl pappas nya flickvän Kenzie Marie Houk, 26. Kvinnan var gravid  i åttonde månaden. -  Pojken var svartsjuk på att hon skulle få barn med hans pappa, berättar en släkting.

Kvinnan hittades mördad i sovrummet i det stora huset på landsbygden i västra Pennsylvania.

Kenzie Marie Houk, 26. Polisen misstänker att det var hennes elvaårige styvson Jordan Brown som sköt ihjäl Kenize Marie Houk.

 -  Jordan Brown är anklagad för mord på Kenzie  Marie Houk och hennes ofödda barn, säger åklagaren John Bongivengo.


Hittades av fyraåring

 Enligt polisen var det  Kenzie Maries fyraåriga  dotter som hittade sin mamma mördad.

 Hennes andra dotter, en  åttaårig flicka, berättade  senare för polisen att det var hennes elvaårige styvbror som skjutit ihjäl mamma.

 Pojken greps och sitter nu i häkte, skriver New York Post.

 Efter att han skjutit sin styvmamma tog han skol-bussen tillsammans med sin styvsyster. Den yngsta dottern hittade mamma mördad och sprang gråtande ut på gårdsplanen där några hantverkare hittade henne, de  larmade sedan polis.

 Pappan Chris Brown var på jobbet när dådet inträffade.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.