Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mor och dotter försvann – hittades vid liv efter fem år

Senaste nyheterna med Expressen TV
Amber Renaye Weber och hennes dotter Miracle Smith var spårlöst försvunna i fem år. Nu har de hittats.
Foto: Fayetteville Police

Amber Renaye Weber och hennes nyfödda dotter försvann spårlöst.

Fem år senare har de hittats vid liv, skriver Yahoo News.

21-åriga Amber Renaye Weber och hennes ettåriga dotter Miracle Smith rapporterades som saknade den 31 januari 2017 enligt polisen i Fayetteville, North Carolina. De två hade då inte setts till på nästan två månader.

– Hon drog mitt i natten och tog bara med sig bebisen, inga kläder eller någonting. Vi antog att någon hade kommit förbi och plockat upp henne, säger Ambers pappa Monty Weber till CBS 17.

Sedan dess var Amber och Miracle spårlöst försvunna i fem år fram till i tisdags. Då hittade polisen dem vid liv i Bunnlevel, bara tre mil från platsen där de senast sågs till. 

Polisen: ”Vi bara fortsatte jobba med det här”

Amber och Miracle befann sig i en husbil ägd av släkten som pappan till Ambers barn tillhör. Ett barn som Amber fött sedan hon försvann befann sig också på platsen.

Polisen hittade Amber och Miracle när de utredde ett tips om barnens farfar Joe Smith enligt WNCN.

– Vi bara fortsatte jobba med det här. Till slut gav någon oss information som vi kunde bekräfta, säger polisen Michael East till WRAL.

Joe Smith greps för illegalt vapeninnehav. Det är ännu inte känt vad som hände när Amber Renaye Weber försvann, vad hon har utsatts för sedan dess, vilka som eventuellt kan åtalas för hennes försvinnande och vilka brottsrubriceringar det skulle röra sig om.

Ambers pappa Monty Weber säger att han är glad att Amber och Miracle har hittats välbehållna och han ser fram emot att få träffa dem igen.

Sjuåringen har inte setts till på två år – märkliga försvinnandet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.