Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mohameds passionerade relation med 80-åriga Iris

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham träffades på Facebook.Foto: Iris Jones
Paret säger att förhållandet bygger helt på kärlek.Foto: Iris Jones

De har sagt ja till varandra.
Åldersskillnaden på 45 år kunde inte stoppa brittiska Iris Jones och egyptiska Mohamed Ahmed Ibriham. 

– Jag vill inte ha ett medborgarskap och jag vill inte ha pengar, säger maken till Al-Watan News, enligt brittiska medier. 

De träffades via Facebook 2019 och kärlekens klockor började ringa. Nu har brittiska Iris Jones, 80, gift sig med den egyptiska kärleken Mohamed Ahmed Ibriham, 35. Och enligt den nya maken är det bara kärlek det handlar om. 

– Jag vill inte ha ett medborgarskap och jag vill inte ha pengar, säger Mohamed Ahmed Ibriham, till Al-Watan News, enligt brittiska medier. 

Inte heller Iris Jones tror att hennes make är ute efter pengar. 

– Om han gifter sig med mig för pengar kommer han bli väldigt besviken eftersom att jag lever på min pension, har hon berättat för The Mirror. 

Dessutom har Mohamed Ahmed Ibriham gått med på att skriva under ett äktenskapsförord, har Iris Jones berättat. 

– Jag har alltid varit en rebell och han är perfekt för mig. 

Dessutom var kärleken ögonblicklig, enligt maken. 

– Första gången jag såg henne så visste jag att det var sann kärlek. Jag är väldigt lycklig som har hittat en sådan här kvinna, har Mohamed Ahmed Ibriham berättat för Daily Mail. 

Dessutom har paret ett aktivt sexliv och när Iris Jones var med i brittisk morgon-tv avslöjade hon att de hade använt en hel tub med glidmedel första gången de hade sex. 

– Jag kunde inte gå dagen därpå. Det kändes som att jag hade ridit en häst. 

Hon påstås tjäna 9 miljoner i månaden på Onlyfans

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.