Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Modell stämmer sitt ex på 65 miljarder

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Mikayla Saravia.
Foto: Tiktok

Mikayla Saravias ex lade mot Onlyfans-modellens vilja ut bilder på henne på sociala medier.

Nu stämmer hon honom på 65 miljarder kronor, rapporterar Independent.

Onlyfans-modellen Mikayla Saravia, 25, från Cooper City, Florida, var i ett förhållande med Nicholas Hunter, 27.

Men i oktober förra året tog det slut mellan dem.

Saravia anklagar sin före detta pojkvän för att därefter ha tagit över hennes Twitter- och Onlyfans-konto, ändrat lösenord och mot hennes vilja lagt ut explicita bilder på henne.

”Kring den 28 januari 2023 använde den tilltalade målsägarens Twitterkonto för att sända ut ett sexuellt explicit fotografi på målsägaren till målsägarens 628 700 följare”, skriver Saravias advokat Joseph DiRuzzo i domstolsdokumenten.

Stämmer exet på 65 miljarder

Det kostar drygt 300 kronor i månaden att få tillgång till Saravias Onlyfans.

– Bara för att man tidigare gått med att lägga ut den sortens material betyder det inte att någon annan har rätten att lägga ut ytterligare material utan ens medgivande, säger Joseph DiRuzzo till South Florida Sun Sentinel.

Hunter lade enligt advokaten upp bilderna för att ”åsamka fröken Saravia avsevärt känslomässigt lidande” samt för att tjäna pengar på det.

Saravia stämmer nu sitt ex på 6,287 miljarder dollar, motsvarande 65 miljarder kronor. Det är 10 000 dollar för varje Twitterföljare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.