Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mobbaren förstörde balen för Emilee, 16: ”Hemskt”

Dagens tre största utrikesnyheter
16-åriga Emilee Perry fick sin skolbal förstörd.Foto: Privat / FACEBOOK
Nu hyllas hon på Facebook.Foto: Privat / FACEBOOK

Föräldrarna hade länge tjatat på Emilee Perry att gå på sin skolbal, men de svåra ångestproblemen gjorde att hon absolut inte ville.

Till sist gav 16-åringen från brittiska Doncaster med sig, och klädde på sig sin vackraste balklänning.

Sedan var katastrofen ett faktum.

”Jag hoppas att någon en vacker dag förnedrar och krossar henne som hon gjorde mot min dotter”, skriver hennes rasande mamma på Facebook, enligt Daily Record.

För 16-åriga Emilee Perry från Doncaster i England slutade balen i tårar och förargelse – när en jämnårig tjej hällde ett glas juice över hennes balklänning. I ett inlägg på Facebook skriver den rosenrasande mamman Tracy Perry om incidenten, som engagerat många i sociala medier.

16-åringen blev förkrossad av händelsen på balen, berättar hennes mamma.Foto: Privat / FACEBOOK

”Det här är min vackra dotter, som lider av ångest, som vi behövde böna för att få till balen i kväll. Två timmar senare behövde jag hämta hem henne så här, hjärtkrossad och uppskakad. En 'person' tyckte att det var en bra idé att hälla ett glas fullt av juice över henne och blöta ner hela henne. Jag hoppas att någon en vacker dag förnedrar och krossar henne som hon gjorde mot min dotter”, skrev mamman på Facebook – samtidigt som hon laddade upp bilder på sin dotter i tårar.

Vätskan orsakade en stor fläck på balklänningen.Foto: Privat / FACEBOOK

Inlägget fick snabbt stor spridning, och tusentals användare kunde visa sitt stöd för 16-åringen. För tidningen Daily Record berättar mamman om juiceattacken – och stödet efteråt.

– Det är otänkbart det som hänt, hon har fått stöd från hela världen, säger Tracy Perry.

Hyllas för beslutet

Emilee Perry själv har även skrivit om händelse – i ett offentligt tack på Facebook.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=862089860832124&id=100010933540442&__xts__%5B0%5D=68.ARB-bpFw8R6CQyow3ieyLf8ABQ-9L9IaNlhcrDG9wldA1co80pJrt6bKkgUK7xzCSFGb9e5pK2ErzaXnAvKuWPV_FDqa7d6D7EdUtI1D4_D1YFthI5aeg7o5uXmRKwZXFQX6M19bm2vGXCl_PxJwuZucbJguiMTuzq_AtdjhNuwfYHRn8JGrDbKqMImBsCtoytwe2mZPwrU&__tn__=-R

”Wow, jag vill bara ta tiden att tacka varje enskild person som tagit sig tiden att verkligen överösa mig med kärlek och stöd! Det är verkligen uppskattat och jag kommer helt klart vara evigt tacksam för det extremt oväntade resultatet av händelsen. Jag har fått så mycket stöd och så många som kontaktat mig att jag helt enkelt inte kan svara var och en av er, men jag hoppas att ni ser detta inlägg! Ni vet vilka ni är!”, skriver hon bland annat i inlägget.

Utöver att skicka sitt stöd till Emilee Perry, har många hyllat henne för beslutet – att inte hänga ut personen som skvätte juice på henne.

”Jag har personligen fattat beslutet att hålla tjejen anonym, eftersom jag skulle hata att sprida hennes namn och orsaka ännu mer hat och stress”, skriver hon på Facebook.