Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Misstänkte kidnapparen slog gravid fru med järnrör

Polisen stormade på fredagen en bostad i Falkenberg efter larm om att tonårsflickor ska ha hållits fångna där. Två män är häktade, misstänkta för människorov och grov våldtäkt. Efter insatsen spärrades bostaden av.
Foto: Christian Nilsson

Premium: De tre tonårsflickorna kidnappades, låstes in i en lägenhet och minst en av dem våldtogs, enligt misstankarna. 

Polis stormade lägenheten i fredags och grep de båda männen – en av dem har tidigare avtjänat fängelsestraff för att ha misshandlat sin gravida fru med ett järnrör. 

– Att det skulle hända något sånt här hade jag aldrig kunnat tänka mig, inte här, säger en av de boende i det på ytan idylliska bostadsområdet i Falkenberg.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.