Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Misstänkta omhäktade efter 21-åriga Toves försvinnande

Polisen vet fortfarande inte vad som hänt kvällen hon försvann.
Foto: ATELLA PICTURES / ROGER KARLSSON STELLA PICTURES KRK STELLA PICTURES
Men de har sänkt vattnet i en damm i jakt på spår.
Foto: ATELLA PICTURES / ROGER KARLSSON STELLA PICTURES KRK STELLA PICTURES

Båda de unga kvinnor som misstänks för människorov efter 21-åriga Toves försvinnande omhäktas, rapporterar P4 Jönköping.

Det beslutade Eksjö tingsrätt under onsdagen.

Tove, 21, har varit borta sedan den 16 oktober.

Polisen vet fortfarande inte vad som hänt under lördagskvällen när hon försvann efter en utekväll. Men åklagare Adam Rullman som leder utredningen säger att de har en teori.

– Vi har en hypotes om vad som hänt som vi jobbar utifrån, men jag kan inte säga något om den, sa han tidigare i veckan till Vetlanda-Posten.

Två kvinnor har suttit häktade misstänkta för människorov sedan måndagen efter att hon försvann. Åklagaren har tidigare meddelat att han kommer att begära så kallad åtalsförlängning som innebär att de blir fortsatt frihetsberövade.

De misstänkta har fram till nu suttit häktade med fulla restriktioner, men framöver får de till skillnad från tidigare ta del av nyheter från omvärlden, skriver Vetlanda-Posten.

Kvinnorna nekar till brott.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.