Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Misstänkt mordförsök i södra Stockholm

Polisen misstänker mordförsök efter att en stickskadad man i 20-årsåldern har påträffats i Björkhagen i södra Stockholm. 

Mannen är förd till sjukhus i ambulans och fyra män har frihetsberövats under insatsen. 

– De var på platsen och stimmade och i samband med frihetsberövandena har de bråkat med poliserna som kom till plats, säger Ola Österling, presstalesperson för Stockholmspolisen. 

Polisen larmades om den stickskadade mannen i 20-årsåldern vid klockan 20.11 på fredagen och fick då höra att mannens skador skulle vara självförvållade. 

En förklaring som polisen inte köper. 

– Det är osannolikt att hans skador på överkroppen skulle vara självförvållade, säger Ola Österling. 

Mannen är förd till sjukhus i ambulans och fyra män har frihetsberövats och förs till en polisstation för att deras inblandning ska utredas, enligt polisen. 

Polisen har startat en förundersökning om misstänkt mordförsök men någon misstänkt brottsplats har ännu inte lokaliserats. 

– Just nu medan vi pratar så tror man att lägenheten har hittats, men den är låst och vi ska se till att gå in i den. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.