Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Misstänkt mordförsök efter krock i Stockholm

Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord efter att smällar har hörts i samband med en bilkrock i Jakobsberg strax utanför Stockholm.

Klockan var 17.56 på fredagskvällen när polisen larmades till en trafikolycka i Jakobsberg strax utanför Stockholm.

I samband med olyckan ska smällar ha hörts.

– Det jag kan säga är att det är en bil som har kolliderat i Jakobsberg. Minst en person har sprungit från bilen, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen.

– I samband med kollisionen har det hörts smällar. Det finns omständigheter som gör att vi har inlett en förundersökning om försökt till mord. Vi jobbar utifrån det nu.

Krockade med cementpelare

Polisen vill inte kommentera hur många som ska ha färdats i bilen, eller om det finns någon misstänkt gärningsperson.

Vid 19.20 meddelade polisen via sin hemsida att den aktuella bilen har kolliderat med en cementpelare, samt att en teknisk undersökning kommer att genomföras på platsen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.