Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Misstänkt mord i Haparanda

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

En person har gripits för det misstänkta mordet i Haparanda.

– Vi jobbar för fullt med ärendet och en åklagare leder förundersökningen, säger Anna-Lena Hesse, kommunikationschef vid polisen i Norrbotten.

En man i 50-årsåldern hittades död utanför en villa i centrala Haparanda på onsdagsmorgonen. När läkare och ambulanspersonal kom fram till platsen konstaterades att en man i 50-årsåldern var avliden.

Den aktuella villan ligger i ett lugnt villaområde i centrala Haparanda. På trottoaren utanför finns blodfläckar. Grannarna är chockade över händelsen, skriver Norrbottens-Kuriren.

Polisen är fortfarande förtegen och vill inte säga på vilket sätt mannen bragts om livet. De vill heller inte berätta något om "eventuella kopplingar mellan den avlidne mannen och misstänkt gärningsman".

Tekniker utförde under dagen en platsundersökning.

– Det enda vi kan säga är att en utredning pågår och en person har gripits, säger Anna-Lena Hesse, kommunikationschef vid polisen i Norrbotten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.