Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Misstänkt mord i Hällefors

En 54-årig man hittades död på tomten till sin villa i Hällefors, Örebro län, på tisdagen.

Polisen misstänker att han kan ha blivit mördad.

– Det finns saker som pekar på att det kan ligga ett brott bakom, säger poliskommissarie Lars-Olof Lundh.

När hustrun kom hem från jobbet vid 16-tiden på tisdagen hittade hon sin man livlös på tomten. Hon larmade ambulans som i sin tur kontaktade polisen.

Polisen utesluter inte att mannen kan ha blivit mördad.

– Han var avliden när han påträffades och hade vissa skador, som vi inte vet om de är självförvållande eller om någon annan har medverkat till dess uppkomst, säger Lars-Olof Lundh, chef för roteln för grova brott på polisen i Örebro.

Knackar dörr

54-åringen uppges ha varit vid liv när hustrun lämnade huset på morgonen.

Kroppen har förts till rättsmedicin i Linköping för analys. Polisen har knackat dörr i området, samt hört anhöriga och vänner till mannen.

– Vi kommer att fortsätta att höra personer i grannskapet och personer i mannens bekantskapskrets under kvällen. Platsen är avspärrad och den tekniska undersökningen fortsätter, säger Lars-Olof Lundh.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.