Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man hittad död i Hofors – två kvinnor gripna för mord

Så många brott anmäldes i Sverige 2019
Händelsen inträffade i Hofors. Foto: Google maps

En man påträffades död på en adress i Hofors på fredagskvällen. 

Två personer har anhållits misstänkta för mord.

Enligt uppgifter till Expressen är det två kvinnor som sitter frihetsberövade.

Vid 18-tiden på fredagen pågick en polisinsats i centrala Hofors. Polisen var initialt förtegen om händelsen, men bekräftade att man utredde ett grovt brott. 

På lördagen meddelar åklagarmyndigheten att en man hittades död på en adress i Hofors under fredagskvällen. 

– Under natten har det vidtagits sedvanliga initiala utredningsåtgärder på platsen såsom bland annat tekniska undersökningar och inledande förhör med de misstänkta, säger kammaråklagare Therese Stensson i ett pressmeddelande. 

Två personer greps av polis och anhölls under lördagen. De är skäligen misstänkta för mord, den lägre misstankegraden. Enligt uppgifter till Expressen rör det sig om två kvinnor.

– Under dagen i dag fortsätter utredningen med bland annat förhör med de båda misstänkta tillsammans med offentliga försvarare, säger Therese Stensson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.