Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Misstänkt bomb var bordsfläkt

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Flyktingförläggningen i Hallstahammar utrymdes i dag efter att en misstänkt bomb påträffats i ett rum i byggnaden.

- Bombexperter från Stockholm är på väg till platsen, säger vakthavande befäl vid polisen i Västmanland, Thomas Hedmark, till Expressen.se.

Flyktingförläggningen utrymdes efter att den okända påsen hade hittats. Den har legat på samma plats i receptionen sedan i går men ingen har reagerat förrän i dag. När man tittade i påsen uppfattade man ännu en påse som innehöll något. - 8.05 blev vi uppringda av Migrationsverket, de berättade att de hittat ett föremål som de misstänker är en bomb. Vi har åkt dit, utrymt hela byggnaden och spärrat av området. Nu väntar vi på bombexperterna från Stockholm, säger Thomas Hedmark, vakthavande befäl vid polisen i Västmanland, strax efter 12.

Efter att bombexperterna sedan undersökt påsen så fann man dock att det var en bordsfläkt som fans i påsen och inte en bomb. Larmet blåstes, de boende vid flyktingförläggningen har fått återvända och det är nu full aktivitet, uppger vakthavande vid polisen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.