Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Misshandel på gym efter bråk om ”coronaavstånd”

Arkivbild.
Foto: Shutterstock

En man i 75-årsåldern skadades i ett bråk mellan honom och en man i 60-årsåldern om ”coronaavstånd” på ett gym i Stockholm.

Efter att polisen har hört de båda männen har de anmält varandra för misshandel.  

– Det är oklart om den äldre mannen behövt uppsöka sjukvård eller ej, säger Daniel Wikdahl presstalesperson polisregion Stockholm till Expressen.

Polisen larmades på fredagsförmiddagen till ett gym nära Skanstull på Södermalm efter att en man i 75-årsåldern fått ett jack i huvudet av ett tillhygge efter att ett bråk uppstått mellan honom och en man i 60-årsåldern. 

Anledningen till bråket ska ha varit att de båda var oense om ”coronaavståndet” på gymmet som ligger i närheten av Skanstull. 

När polisen kom till platsen hade den äldre mannen som fått ett jack i huvudet blivit omplåstrad av personalen vilka även hade larmat polisen. 

– Det är oklart om den äldre mannen behövt uppsöka sjukvård eller ej, säger Daniel Wikdahl presstalesperson polisregion Stockholm till Expressen. 

Polisen vill inte avslöja vad det var för tillhygge men säger att föremålet tillhör gymmet. 

Efter att polisen har hört båda männen om händelsen har de båda anmält varandra för misshandel. Enligt polisen är det i nuläget oklart vem av männen som startat bråket. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.