Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Missen under intervjun – plötsligt syns sexleksaken

Följ senaste nytt i Expressen TV.
Yvette Amos gästade BBC Wales för att diskutera arbetslöshet under pandemin.
Foto: BBC Wales / Twitter

Allt ifrån jobbmöten till tv-intervjuer sker numera över Zoom hemifrån på grund av coronapandemin.

Sitter man i sitt hem gäller det att ha koll på sina dekorationer i bokhyllan. Det hade inte riktigt Yvette Amos när hon intervjuades av BBC Wales, rapporterar Independent.

Det var under tisdagen som Yvette Amos intervjuades av BBC Wales för att diskutera hennes erfarenhet av att vara arbetslös under pandemin.

Men tittarnas fokus hamnade ganska snabbt på något helt annat. I en bokhylla bakom Yvette Amos syntes flera böcker och brädspel – samt en stor ljusrosa dildo.

Medvetet eller inte? Ingen vet.
Foto: BBC Wales / Twitter

Journalisten Grant Tucker skrev ett inlägg om detaljen i bokhyllan på Twitter: 

”Kan vara den bästa bakgrunden en gäst har haft på BBC Wales nyheter i kväll. Kolla alltid era bokhyllor innan sändning.”, skriver Tucker.

https://twitter.com/GrantTucker/status/1354175437350563844?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1354175437350563844%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fd-25305667622210599108.ampproject.net%2F2101211748002%2Fframe.html

Diskuterades i sociala medier

Dildon i bokhyllan blev även ett diskussionsämne på Twitter. Några menade att det inte var en riktig sexleksak utan en prydnad.

”Jag gissar på att det är ett ljus”, skrev en användare på Twitter enligt Independent.

”Jag älskar att alla män drar slutsatsen att hon inte kollade innan. Whoops! Som att hon på riktigt har sin dildo i bokhyllan.”, skriver en annan.

”Alla har väl en dildo i bokhyllan, eller hur?”, skriver en tredje.

Reportern är mitt i live-sändning – då åker Facebook-filtren plötsligt på:

Märker ingenting: Se klippet som blivit viralt på nätet. Klippet är från februari 2020.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.