Minst en till sjukhus efter olycka på E4

Publicerad

En personbil var inblandad i en trafikolycka på E4 norr om Nyköping på lördagskvällen. 

Bilen voltade och fastnade i mitträcket. 

– En person, eventuellt två har förts till sjukhus med ambulans, säger Henrik Holm, insatsledare vid räddningstjänsten. 

På lördagskvällen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till E4 där en trafikolycka inträffat strax norr om Nyköping. 

– En bil inblandad. Den voltade och satt fast i mitträcket. Det var fyra personer inblandande och en person, eventuellt två har förts till sjukhus med ambulans, säger Henrik Holm, insatsledare vid räddningstjänsten.

Trafiken på E4 påverkades kraftigt

– Alla var ur bilen, så vi behövde inte ta ut någon. De var vid medvetande och stod upp när vi kom, fortsätter han.

Trafiken på E4 i närheten av olycksplatsen påverkades kraftigt efter olyckan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag