Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mina, 21, säljer sex mitt i pandemin: ”Klart farligare”

Mina har en rosa låda med sexleksaker som kunderna får betala extra för att hon ska använda när hon spelar in videos, gör livechattar eller träffas för fysiska möten. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Prisdumpning, ett ökat risktagande – och små möjligheter att skydda sig från corona.

Det är situationen för de svenskar som säljer sex just nu, visar en granskning som Expressen har gjort.

Samtidigt vittnar många om hur antalet personer som erbjuder sexuella tjänster ökar, i takt med att den att den ekonomiska krisen i samhället eskalerar.

– Du träffar mänsklighetens största svin. Och under coronapandemin är det klart farligare, säger 21-åriga ”Mina” som säljer sex. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Försvunna barnen hittade i ”domedagsparets” trädgård

Mamman och hennes nye make gripna: ”Monster”

Mörka sanningen bakom världens största porrsida

14-åriga flickans våldtäkt: ”Jag var medvetslös • Miljarderna • Hård kritik

Uppfinningen som kan stoppa corona

Materialet dödar viruset