Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Miljonärsdottern Josie, 18, död på Mallorca

Josie Clacher, 18, hittades död i en pool på tisdagsmorgonen. Foto: SHUTTERSTOCK
”Vi är alla extremt förkrossade”, säger en talesperson för familjen. Foto: SHUTTERSTOCK

Familjen hade rest till spanska Mallorca för en rofylld semester.

Men på tisdagsmorgonen hittades miljonärsdottern Josie Clacher, 18, död i poolen.

– Vi är alla extremt förkrossade av dessa tragiska nyheter och våra tankar och böner går ut till familjen under denna tragiska stund, säger en talesperson för familjen till Sky News.

Josie Clacher, 18, hittades död under familjesemestern på spanska Mallorca. Nu sörjs hon av familjen, som uttryckt sin sorg till Sky News.

Josie är dotter till entreprenören Rachel Clacher, medgrundare till telebolaget Moneypenny som värderas till över 100 miljoner pund.

På tisdagsmorgonen hittades 18-åringen död i en pool, i en villa i Alaró på spanska semesterparadiset Mallorca. Kvällen innan hade hon varit ute och festat med sina vänner, skriver Sky News.

Rachel Clacher hade befunnit sig på Mallorca med dottern, vid tidpunkten för hennes död. Genom en talesperson för familjen berättar de om den tragiska händelsen.

– Vi är alla extremt förkrossade av dessa tragiska nyheter och våra tankar och böner går ut till familjen under denna tragiska stund, säger en talesperson för familjen till Sky News.

”Verkligen tragiskt”

En granne berättar för brittiska Express att familjen precis köpt villan.

– Det är verkligen tragiska nyheter, säger grannen till tidningen.

Hjärt- lungräddning utfördes på Josies livlösa kropp då hon hittades, men utan resultat. 18-åringen gick inte att rädda.

– Obduktionen kommer att visa dödsorsaken, säger räddningspersonal till Express, och fortsätter.

– Men den döda kvinnan verkar ha gått ut på kvällen med vänner, och kommit tillbaka till villan strax innan hon hittades död i poolen.

Josie Clacher hade studerat på den exklusiva privatskolan Moreton Hall, i närheten av anrika staden Oswestry. Förutom mamma och pappa, hade 18-åringen två syskon, som beskrivs vara utom sig av sorg.