Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Var Michelles designer – vill jobba med Melania

Melania Trump. Foto: RON SACHS / CNP / POLARIS POLARIS IMAGES
Michelle Obama. Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Thom Browne. Foto: / imago/Future Image/ IBL / imago sportfotodienst

Modedesignern Thom Browne har tidigare gjort sig känd för att hjälpa USA:s förra detta första dam Michelle Obama med kläderna. Nu avslöjar han att han kan tänka sig att jobba med Melania Trump, enligt Page Six.

Den amerikanska modeskaparen Thom Browne hjälpte Michelle Obama med kläder och styling under hennes tid som första dam i Vita huset. Browne låg bland annat bakom Michelle Obamas kappa och klänning som hon bar under Barack Obamas andra installation som USA:s president. 

 

LÄS ÄVEN: Ivanka är Donald Trumps "riktiga fru"

 

Nu berättar designern att han även skulle kunna tänka sig att arbeta med kläder åt Vita husets nuvarande första dam Melania Trump.

– Ni ser, jag respekterar henne som landets första dam och det är något som jag skulle ära, sade Thom Browne under en pressträff på onsdagen. 

Thom Brown: "Så tänkte jag kring Michelle Obamas stil"

Thom Browne avslöjade också hur han tänkte kring Michelle Obamas stil under Barack Obamas installation.

– Tanken med hennes kläder var att hon skulle ha på sig något som är lika starkt, intressant och viktigt som hon själv är. Jag tänkte inte på att det skulle vara ett modeögonblick, jag ville bara att det skulle vara något som motsvarar henne ... Hon såg bara så... hon såg stark ut, hon såg feminin ut, hon såg så cool ut, säger han.

 

LÄS ÄVEN: Nu avslöjas sanningen i ny bok: Melania grät förtvivlat när Trump vann valet

 

Thom Browne har lyckats slå igenom i den amerikanska modebranschen utan att ha en designutbildning. Han har grundat ett eget klädmärke för män och kvinnor och har tidigare jobbat med Ralph Lauren. Han har framförallt prisats för sina stilrena kostymer och har en flaggskeppsbutik på Manhattan i New York. 

 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!