Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Michelle om karantänen: Barnen har tröttnat på oss

Michelle Obamas angrepp mot Trump
Michelle Obama berättar om tiden i karantän.Foto: VINCENT THIAN / AP/ TT
Familjen Obama har tröttnat på varandra under tiden i karantän.Foto: PETE SOUZA / STELLA PICTURES/PHOTOSHOT

Det var härligt till en början – men nu får det nog räcka.

Michelle Obama gästade Conan O'Brien och talade om hur familjen haft det under sin gemensamma coronakarantän.

– Som tur är har Barack begränsad tid att gå mig på nerverna, sa USA:s tidigare första dam, enligt Vanity Fair.

Familjen Obama har tillbringat hela pandemin tillsammans. Till en början bodde de i sin bostad i exklusiva Kalorama, i nordvästra Washington D.C. Men när sommaren kom flyttade de vidare till sin andra bostad, den relativt nyinköpta fastigheten på Martha's Vineyard.

– I början var vi alla glada över att vara tillsammans. Dagarna tillbringade vi på varsitt håll, vi arbetade och Sasha och Malia hade fortfarande sina lektioner. Sedan träffades vi på kvällarna, drack drinkar, löste pussel och spelade spel. 

Malia och Sasha tröttnade på paret Obama

Men när månaderna gick, berättar MIchelle Obama, började först barnen tröttna på sina föräldrar. 

– Det var helt OK, för vi började tröttna på dem också, säger hon och beskriver hur flytten till Martha's Vineyard gjorde saken enklare.

Den stora egendomen gjorde att de inte behövde trängas – och nu är barnen är tillbaka framför webbkamerorna, genom vilka de fortsätter att få sin utbildning.

– Och de tycker inte längre att det är så härligt att umgås med oss, säger Michelle Obama som också skämtade om sin man, ex-presidenten.

– Han har som tur är inte haft tid att gå mig på nerverna, eftersom han har varit fullt upptagen med att skriva klart sin bok.

Michelle Obama: ”Fortfarande tufft för unga tjejer”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.