Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Michelle Obamas nya hobby under karantänen: Stickning

Michelle Obamas halsband under talet
Michelle Obama har en ny hobby: Att sticka.Foto: HAU DINH / AP/ TT

Michelle Obama har skaffat sig en ny hobby under sin pandemikarantän.

USA:s förra första dam har börjat sticka – och gör det som en tokig.

– Jag gjorde just klart ett par vantar till Malia, berättar hon i Rachel Ray Show.

Michelle Obamas nya hobby tar upp mycket av hennes tid i karantänen på Marthas Vineyard. 

– Jag har börjat sticka. Under karantänen har jag stickat en filt, typ fem halsdukar, tre toppar, ett par mössor åt Barack, berättar hon för Rachel Ray.

– Och jag har just avslutat ett par vantar till Malia. Den ena är dubbelt så stor som den andra. Jag jobbar fortfarande med måtten, säger Michelle Obama.

Hon avslöjar också att hon som nybörjare försökt få hjälp online och därför gått med i ett community för stickare – men att hon självklart inte kan avslöja sin riktiga identitet och därför har ett alias.

– De vet inte att jag är med, eftersom jag inte använder mitt riktiga namn. Men jag har ett par privatlärare som jag går genom för att få rätt garn och rätt mönster och allt det där.

Familjen började gå varandra på nerverna

Hon återkom också till något hon berättat om tidigare: Att familjen, inklusive döttrarna Malia och Sasha, till en början hade en härlig tid tillsammans i karantänen – men att de efter ett tag började gå varandra på nerverna.

– Ibland kommer Barack bara in i rummet och jag är mitt uppe i någonting. Och han säger ”Vad gör du?” Ibland har man bara inte lust att prata.

– Så, ja, Barack Obama är en underbar man. Men han är fortfarande en man.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.