Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Michelle Obama avslöjar mammans oväntade pik

Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Alicia Keys, Michelle Obama och Jennifer Lopez höll tal tillsammans under Grammys.Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Alicia Keys, Michelle Obama och Jennifer Lopez höll tal tillsammans under Grammys.Foto: ROBERT GAUTHIER / LOS ANGELES TIMES / POLARIS POLARIS IMAGES

Under den amerikanska Grammysgalan klev Michelle Obama ut på scenen till publikens jubel och höll tal. 

Men alla var inte lika imponerade.

I ett sms frågade Michelle Obamas mamma om hon ”träffade några riktiga kändisar?”.

Under inledningen till den amerikanska Grammysgalan tog kvällens värd och sångerska Alicia Keys ut Michelle Obama på scenen.

Tillsammans med världsartisterna Lady Gaga, Jada Pinkett Smith och Jennifer Lopez höll hon ett tal om musikens makt och hur den för samman människor.

Kvinnorna äntrade scenen tillsammans till publikens stående ovationer. 

Men alla var inte lika imponerade. 

Efter kvällen fick Michelle Obama ett sms från sin mamma, Marian Robinson, som frågade om hon träffade några ”riktiga kändisar”. Textmeddelanden som Michelle Obama nu delat med sig av på hennes Instagram. 

Michelle Obama och Jada Pinkett Smith.Foto: IBL

Michelle Obama svarade tillbaka

”Jag gissar att du var en succé på Grammys” skrev mamma Marian Robinson. Michelle Obama frågade tillbaka om mamman såg programmet och fick då tillbaka svaret ”Jag såg det. Träffade du någon av de riktiga kändisarna?”

Michelle Obama svarade då tillbaka ”Förresten så är jag en riktig kändis...” och fick då det korta svaret ”yeah” tillbaka. 

https://www.instagram.com/p/Btz-csrhHWJ/

Textmeddelandena verkar ha roat Michelle Obama mycket och hon la upp bilderna av konversationen på hennes Instagram med texten ”När din mamma inte tycker att du är en ”riktig” kändis...”

Michelle Obama är snart Sverigeaktuell då hon kommer till Stockholm i april som en del av hennes bokturné. Den 10 april ställer hon sig på scenen i Globen för att prata om sin självbiografi ”Becoming” på svenska översatt till ”Min historia”.