Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Men, titta! Nya bilden på Prinsessan Estelle

Nya gulliga bilden på Prinsessan Estelle
Foto: ANNA-LENA AHLSTRÖM, KUNGAHUSET.SE
Även mamma Victoria och pappa Daniel har tagit en ny bild!
Foto: ANNA-LENA AHLSTRÖM, KUNGAHUSET.SE
Dessutom bjuder hovet en ny bild av prinsessan Madeleine. Hon poserar i en ljusblå klänning.
Foto: / FOTO ANNA-LENA AHLSTRÖM, KUNGAHUSET.SE / PHOTO ANN

Men, titta! Liten har blivit stor!

Nu poserar prinsessan Estelle helt själv på Stockholms slott i något som garanterat kommer skapa en trend:

Flätan.

– Prinsessan Estelle brukar skapa trender, konstaterar barnmärkesexperten Johanna Engberg. Räkna med en explosion av flätor.

Dessutom bjuder hovet en ny bild av prinsessan Madeleine.

Prinsessan Estelle har tidigare poserat på bilder mamma Victoria och pappa Daniel på Stockholms slott. Men nu börjar prinsessan bli stor - fyllde nyligen fyra år - och då är det dags för egna bilder inne på Stockholms slott.

Nu på morgonen publicerade kungahuset på sin hemsida en helt nytagen bild av prinsessan. Borta är den lilla rosetten som hon alltid tidigare haft. Nu skapar Estelle i stället en ny trend:

Flätan!

Gissa, om den stilen kommer att kopieras ute i Sverige och Europa.

Kungliga frimärken

Även klänningen har vi sett tidigare och det är en skimrande sak som Estelle har haft tidigare på sig vid officiell fotografering. Det var vid en speciell fotografering alldeles nyligen – en frimärkesfotografering.

I morgon släpper Postnord ett nytt frimärksark på några av de kungliga medlemmarna och orsaken är kungliga superåret 2016. Kungen fyller som bekant 70 år på valborgsmässoafton och statschefen hyllas nu med ett eget nytt frimärke. Även drottningen som i sommar den 19 juni firar 40 år som drottning, det är då 40 år sedan hon och kungen gifte sig i Storkyrkan 1976, har också fått ett eget frimärke.

Även tre generationer kungligheter poserar på samma frimärke - kungen, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle.


Bilden, tagen inne på Stockholms slott, innanför inre borggården visar en stolt morfar kungen med barnbarnet Estelle och kronprinsessan Victoria. Estelle har en skimrande klänning från Marie-Chantal och en liten fläta i håret på bilden som är tagen av Anna-Lena Ahlström.

– Fantastisk fin klänning, menar barnklädesexperten Johanna Engberg, driver trendiga barnklädesbutiken By Engberg på Östermalm i Stockholm.

Vid samma tillfälle passade Victoria nu på att föreviga dottern Estelle själv inne i gången, precis innanför inre borggården.

Fyndpris på plagget

Stolt, som bara en fyraåring kan vara, står Estelle med sin fläta och klänningen från Marie-Chantal, kostat 3000 kronor, men har nu på sistone legat ute till rea för 1165 kronor.

Estelle sätter trender, menar Johanna Engberg. Efter det här kommer garanterat bilder på barn i flätor att explodera på sociala medier.

Så räkna med att både fläta och klänning kommer synas på andra ställen än bara på Haga slott och Stockholms slott.

Även mamma Victoria och pappa Daniel tog har tagit nya bilder som de har lagt ut på Hovets hemsida.

Och prinsessan Madeleine gjorde samma sak. I den nya bilden poserar hon i en ljusblå klänning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.