Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melanias tack till studenterna: ”Jag är så stolt över er insats”

För några veckor sedan hälsade Melania till alla barnen i coronakrisen – se den här.
Melania Trump höll tal till nationen.Foto: ANDREA HANKS / THE WHITE HOUSE/POLARIS

Melania Trump tackade landets alla studenter i ett tal till nationen.

– Jag är så stolt över er, sa USA:s förste dam i CNN.

Melania Trump höll ett tal till nationen i CNN på torsdagen. I talet tackade USA:s första dam landets studenter för hur de har hanterat coronakrisen.

 Förändringarna har inte varit lätta, men ni har varit så starka och jag är så stolt över er, sa hon.

Melania Trump: Definierar er generation

Melania Trump talade om hur hon insåg att studenterna offrat umgänge, närvaro i skolan, idrott, studentbalen – och själva studenten.

– Er beslutsamhet att ta er igenom detta kommer att definiera er generation i många år.

– Så tack för att ni hjälper era familjer, era vänner, era samhällen och ert land under den här ovanliga perioden, sa Melania Trump och gav studenterna rådet att läsa, idrotta på egen hand, hjälpa till med hushållsarbetet – och ta hand om nära och kära.

– Detta är viktiga och hälsosamma vanor som vi alla kan använda oss av. De är också en påminnelse om att vi bara kan ta oss igenom detta med tålamod, omtänksamhet och omvårdnad.

Melania Trump har stannat i Vita huset

Talet var inspelat i förhand i Vita huset, som hon bara har sett lämna en gång sedan början av mars för en ceremoni för krigsveteraner. Däremot har Melania Trump setts i flera klipp, där hon bland annat tipsat om metoder att stoppa spridningen av viruset, propagerat för att använda ansiktsmask och tackat sjukvårdspersonal.

Sonen: ”Glad att de återförenas i himlen”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.