Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melanias stentuffa ord mot ex-vännen

Melania Trump: ”Våra liv har förändrats drastiskt”
Melania Trump.Foto: JOHN MINCHILLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Stephanie Winston WolkoffFoto: LORENZO CINIGLIO / POLARIS/IBL POLARIS

Stephanie Winston Wolkoff är en självisk, oärlig, småaktig och klängig skvallertant.

Det skriver Melania Trump om sin före detta vän i en essä på Vita husets hemsida.

”Det finns gott om opportunister där ute som bara bryr sig om sig själva”, skriver Melania Trump.

Syftet med Melania Trumps essä är initiativet Be Best som har utformats för att hjälpa barn. Hon skriver att det är dags att fokusera på nästa generation, men att information som skulle vara betydelsefull för barn ofta går förlorad i mediebruset orsakat av ”själviska vuxna”.

”Det har jag själv märkt när medier ivrigt rapporterar snaskiga påståenden från en person som min stab använde som rådgivare. Den här personen säger att hon ’skapade mig’ när hon i själva verket knappt kände mig”, skriver presidentfrun.

Personen som åsyftas är Stephanie Winston Wolkoff, en före detta bekant till henne som skrev boken ”Melania and Me” efter att ha spelat in sina konversationer med presidentfrun i smyg.

Stephanie Winston Wolkoffs bok ”Melania and Me”.

Melania Trump om boken: ”Rent skvaller” 

Melania Trump anklagar Stephanie Winston Wolkoff för att ha ”klängt sig fast vid” henne när Donald Trump vann presidentvalet och ha skrivit en ”oärlig” bok om ”rent skvaller” i ”ett försök att hålla sig relevant”.

Melania Trump anklagar också medier för att hellre fokusera på den här typen av ”småaktighet” i stället för att fokusera på hennes välgörenhetsarbete.

Donald Trump och frun Melania smittades båda av coronaviruset

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.