Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania rasande efter penishånet mot maken

Melania Trump ska vara rasande efter uppgifterna i Stormy Daniels bok.Foto: LUCA BRUNO / AP / TT NYHETSBYRÅN
Stormy Daniels.Foto: MARY ALTAFFER / AP / TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump.Foto: OLIVIER DOULIERY / POOL / EPA / TT NYHETSBYRÅN

Stormy Daniels berättar nu allt om den påstådda sexnatten med Donald Trump, inklusive en detaljerad – och mindre smickrande – beskrivning av presidentens allra mest privata kroppsdel.

Ex-porrstjärnans ord har fått Melania Trump att reagera starkt, uppger en källa i Washington DC för HollywoodLife:

– Melania är rasande över de löjliga påståendena och hon önskar att Stormy skulle vara tyst och försvinna.

När Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, berättade om sin affär med Donald Trump blev hon världsberömd. Och nu berättar hon allt och lite till i den nya självbiografin ”Full Disclosure”.

– Jag kommer att skriva allt och inkludera det – och folk kan tro vad de vill om mig, men det är åtminstone sanningen, har hon tidigare sagt inför lanseringen.

I boken skriver hon att hennes tystnad köptes i samband med presidentvalet 2016 och att Donald Trump fortsatte att höra av sig till henne efter den påstådda affären.

Stomy Daniels beskriver också presidentens penis som en karaktär från det populära tv-spelet Super Mario:

”Han vet att han har en ovanlig penis. Den har ett jättestort svamphuvud. Som en giftsvamp. Jag låg där irriterad över att jag hade sex med en kille med könshår som snömannen och en snopp som liknade svampkaraktären i Mario Kart. Det kan ha varit det minst imponerande sex jag har haft, men han höll uppenbarligen inte med om det”.

Melania känner sig förnedrad 

Beskrivningen har nu fått Donald Trumps fru Melania att gå i taket. Den första damen ska enligt HollywoodLifes insiderkällor i Washington känna sig förnedrad efter Stormy Daniels beskrivningar.

– Melania är generad av de vidriga anmärkningarna som Stormy gjort om Donalds penis, säger källan och fortsätter:

– Melania känner att Stormys beskrivning av hans penis är oförskämd, respektlös och helt enkelt fel. Melania är rasande över de löjliga påståendena och hon önskar att Stormy skulle vara tyst och försvinna.

Donald Trump har förnekat den påstådda affären.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.