Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melanias ilska efter Trumps övertramp

Melania Trump är "äcklad" av de nya uppgifterna om maken och porrstjärnand Stormy Daniels, uppger en källa.Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / DOULIERY OLIVIER/ABACA STELLA PICTURES
Donald Trump har förnekat att han haft någon affär med Stormy Daniels.Foto: DAVID MAXWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Porrstjärnan Stormy Daniels, eller Stephanie Clifford som är hennes riktiga namn, påstår att hon hade en affär med Donald Trump 2006. Nu berättar hon om den i sin kommande bok "Full Disclosure".Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US

Donald Trump visade upp bilder på sin nyfödde son – sedan hade han sex med Stormy Daniels, påstår porrstjärnan i sin kommande bok.

De nya uppgifterna "äcklar" hustrun Melania Trump, rapporterar Hollywood Life.

– Melania är otroligt beskyddande mot Barron och tanken på att Donald visar upp honom på det sättet för någon som Stormy Daniels får henne att må illa, uppger en källa med insyn för sajten.

Skandaluppgifterna avlöser varandra inför tisdagens boksläpp för "Full Disclosure" – boken där porrstjärnan Stormy Daniels berättar om sin påstådda kärleksaffär med USA:s president Donald Trump.

I boken återger Stormy Daniels – eller Stephanie Clifford som är hennes riktiga namn – diskussionen hon påstår att hon hade med Trump innan de hade sex på hans hotellrum 2006:

Trump sa, enligt Daniels, att hon inte behövde oroa sig över att han var gift. Att han och hans hustru hade separata sovrum. Sedan ska han ha visat upp en bild på sin då fyra månader gamle son Barron, liggandes i Melanias famn.

"Det var bedårande och jag kunde se på honom att han verkligen var stolt", skriver Daniels i boken enligt The Sun.

I rollen som presidenthustru talade Melania Trump i FN tidigare i veckan.Foto: JASON DECROW / AP TT NYHETSBYRÅN

"Melania är äcklad"

De nya uppgifterna har nått fram till Melania Trump – som inte är glad, rapporterar Hollywood Life.

– Melania är äcklad av Stormy Daniels påstående att Donald visade henne foton av sonen Barron innan de påstås ha haft sex, säger en källa som står Melania nära, till sajten.

Enligt källan har Donald Trump i kraftiga ordalag förnekat för hustrun att han överhuvudtaget har haft någon affär med Stormy Daniels, men att Melania ska ha börjat tvivla på om det verkligen stämmer allteftersom fler detaljer framkommit.

– Nya förödmjukande saker rullas upp varje dag, men om det är sant att Donald visade foton på deras son för den kvinnan så har han verkligen gått över Melanias gräns. Melania är otroligt beskyddande mot Barron och tanken på att Donald visar upp honom på det sättet för någon som Stormy Daniels får henne att må illa.

 

LÄS MER: Melania om framtiden – överväger skilsmässa 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.