Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melanias hemliga plan: Förbereder skilsmässa

Donald Trump och hustrun Melania.Foto: CAROLYN KASTER / AP TT NYHETSBYRÅN
Melania Trump överväger skilsmässa om hennes make, president Donald Trump, skulle bli omvald om två år. Foto: OLIVER CONTRERAS / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Melania Trump funderar en hel del över sin framtid.Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / DOULIERY OLIVIER/ABACA STELLA PICTURES

Melania Trump funderar en hel del – över sin framtid.

Samtidigt överväger hon skilsmässa om hennes make, president Donald Trump, skulle bli omvald om två år. 

Hennes prio är sonen Barron, 12.

– Hon förbereder sig i tysthet för ett liv utanför Vita huset, möjligen utan Donald, säger en källa till Hollywoodlife. 

Som USA:s första dam har Melania Trump fått en plats strålkastarljuset. Men avslöjanden om makens otrohetsaffärer, bland annat med porrstjärnan Stormy Daniels, har skakat om i Vita huset – och parets äktenskap. 

Nu uppger Hollywoodlife, och hänvisar till en källa nära Melania, att presidenthustrun funderar mycket kring sin framtid. Tidningen skriver att hon skulle bli närmast förkrossad om maken blev omvald till president om två år – 2020. 

Källa: Melania överväger skilsmässa från Donald Trump

Därför är skilsmässa något som Melania Trump funderar mycket kring:

– Hon överväger olika alternativ, och där finns ett liv utanför Vita huset, utan politik och allmänhetens ögon riktade mot sig, säger uppgiftslämnaren till tidningen. 

Samtidigt bekymrar sig Melania en hel del för parets gemensamma son, tolvårige Barron. Hon kan inte tänka sig att leva utan honom boende hos sig. 

Melanias prio nummer ett – gemensamma sonen Barron 

– Melania funderar mycket var det skulle vara som säkrast för henne och Barron att leva, och hur hon skulle tycka om att leva ett stilla liv. Skilsmässa är en mycket möjlig utväg – Melania håller andan tills att allt är klart och hon kan välja det bästa för henne och sonen. 

Värsta scenariot, enligt källan, är just att maken blir omvald. Hon kan, enligt källan, inte se sig själv som landets första dam vid sidan av Donald Trump fram till 2024.

– Melania kan inte tänka sig att stanna kvar ytterligare fyra år under den här hårda pressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.