Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melanias flykt undan kaoset

”Ny administration kommer installeras 20 januari”.
Senaste bilden på Melania Trump.
Foto: KEN CEDENO/UPI/SHUTTERSTOCK / KEN CEDENO/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Melania Trump.
Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / STELLA PICTURES

Hundratals kongressledamöter kräver att hennes make avsätts som president i förtid och hennes stabschef har sagt upp sig.

Hon har inte setts till sedan nyårsafton och det är en vecka sedan hon var aktiv på sociala medier.

Presidentfrun Melania Trump har flytt strålkastarljuset under den kaotiska inledningen på året.

Melania Trump återvände till Vita huset från Florida med helikopter på nyårsafton. Hon vinkade till fotograferna och försvann sedan in i Vita huset. Sedan dess har presidentfrun inte setts till.

Melania Trump tiger på sociala medier. Hennes senaste inlägg på Twitter kom den 2 januari. Hon har inte varit aktiv på Instagram sedan i julas.

Stephanie Grisham sade upp sig.
Foto: SHUTTERSTOCK

Stabschefen sade upp sig efter stormningen

Melania Trumps stabschef Stephanie Grisham, som jobbat för henne sedan 2017, sade upp sig efter stormningen av kongressen.

– Det har varit en ära att tjäna landet i Vita huset. Jag är väldigt stolt över att ha varit en del av fru Trumps ansträngningar att hjälpa barn överallt liksom administrationens många lyckade prestationer, sade Grisham till CNN.

Samtidigt har Melania Trump erbjudits en stor summa pengar för att skriva en bok om de turbulenta åren som presidentfru.

– Melania har suttit i möten om att skriva sina memoarer om tiden i Vita huset, säger en källa till Page Six

Här tackar Donald Trump frun Melania

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.