Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania visar upp årets julpynt – fina hyllningen

Trump tackade hustrun och dottern.
Melania Trump har avtäckt årets juldekorationer i Vita huset.
Foto: Melania Trump/ Twitter
Foto: Melania Trump/ Twitter
Foto: Melania Trump/ Twitter

Melania Trump har avtäckt juldekorationerna i Vita huset.

Årets pynt hyllar bland annat sjukvårdsarbetares kamp mot covid-19.

”Tillsammans firar vi detta land som vi alla är stolta över att kunna kalla hemma”, skriver hon på Twitter.

Har du julpyntat ditt hem?

För Melania Trump är måndagens avtäckning av juldekorationerna något av det sista hon gör innan flytten från Vita huset. Men det har inte hindrat första damen från att ta i från tårna.

I en video på sin Twitter går Melania runt i salar som belamrats med granar, girlanger, glitter och ljus. Bland annat har ett rum avsatts till att hylla sjukvårdsarbetare som arbetat mot covid-19, skriver The Hill.

https://twitter.com/FLOTUS/status/1333372865677320192?ref_src=twsrc%5Etfw

”Amerika det vackra”

Utöver de ambitiösa dekorationerna har det även byggts ett gediget pepparkakshus. Konstruktionen ska ha krävt drygt 181 kilo deg, 11 kilo choklad och 11 kilo glasyr.

Under denna speciella tid på året är jag mycket glad över att kunna dela ”Amerika det vackra” och hylla vårt majestätiska land. Tillsammans firar vi detta land som vi alla är stolta över att kunna kalla hemma”, skriver Melania på Twitter.

Även USA:s andra fru, Karen Pence, har delat med sig av pyntet i vicepresidentens bostad i Washington DC. Hos makarna är temat ”en gammaldags jul”, vilket framhävts med hjälp av sju julgranar och mer än 1000 julgranskulor, skriver CBS News.

JULFAVORIT I REPRIS! Minns du gardinfloppen?

Efter sambons skrattanfall: ”Något jävla skit hade jag gjort fel, det förstod jag”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.