Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania Trumps lyxliv i presidentpalatset

Foto: ANDREW HARNIK / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOYCE N. BOGHOSIAN / WHITE HOUSE / POLARIS POLARIS IMAGES
Foto: J. DAVID AKE / AP TT NYHETSBYRÅN

Melania Trump och Donald Trump tillbringade nyligen några dagar i Palm Beach, Florida. 

Där äger Trump en av Floridas största fastigheter Mar-a-Lago, som de åker till när de vill komma bort från offentligheten, skriver Express

Nu har detaljer om parets liv i lyxresorten avslöjats i en bok.

– Hon är inte som andra kvinnor där, skriver författaren till boken. 

Mar-a-Lago har blivit Melania Trumps tillflyktsort från offentligheten, skriver Express. Fastigheten är en av Floridas största och är ett av de första ställena som paret besökte när de började dejta varandra 1998, skriver Express. Nyligen var de där några dagar tillsammans. 

Melania Trump använder fastigheten för att tillbringa kvalitetstid med sin son Barron Trump, 13, och med sina föräldrar Viktor och Amalija Knavs. Och det är också där som hon och maken Donald Trump har egentid med varandra. 

I boken ”Mar-a-Lago: Inside the Gates of Power at Donald Trump's Presidential Palace” avslöjar författaren Laurence Leamer detaljer om parets semestrar på resorten. 

Bland annat har paret Trump flera timmar långa middagar med endast varandras sällskap. 

”De äter middag i timmar. Donald Trump gillar att sitta vid små bord så att paret kan vara för sig själva” säger författaren enligt Express. 

Även en representant från Vita huset bekräftar att paret gillar att tillbringa timmar vid middagsbordet. 

”De går ut på middag tillsammans och hamnar i djupa konversationer och sitter där och pratar i timmar bokstavligen” säger representanten till CNN. 

”Det enda stället de känner sig helt avslappnade” 

Författaren pekar också på att Melania Trump väljer att tillbringa sin tid i Palm Beach på ett annat sätt än vad omgivningen gör. Den största delen av tiden håller hon sig inom familjens ägor, skriver Express. 

”Hon har en lång historia med Palm Beach men tillbringar mest tid med sig själv” säger författaren. 

”Alla dessa kvinnor i Palm Beach går till Worth Avenue för att shoppa, de klär upp sig och spenderar stora summor på kläder och saker. Det är så de gör, det är en del av livet där, men inte för Melania Trump”.

Författaren Laurence Leamer tror att egendomen i Palm Beach är det stället i världen där både Melania Trump och Donald Trump känner sig avslappnade.

”Mar-a-Lago är det stället där han verkligen känner sig avslappnad, han känner sig bekväm där och jag tror det är detsamma för henne”.

En kvinna tog sig in under helgen presidenten var där

Paret var där under helgen när en kvinna med två kinesiska pass och ett usb-minne med skadlig programvara tog sig in på Mar-a-Lago genom att ljuga för Secret Service-agenter. Kvinnan tog sig in genom att påstå att hon var en medlem som ville använda poolen och hon sitter nu häktad. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.