Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania Trump visar upp julstämningen i Vita huset

Det här är Melania Trump.
Melania Trump med den officiella granen utanför Vita huset.
Foto: SUSAN WALSH / AP TT NYHETSBYRÅN
Melania Trump ansvarar för juldekorationerna i Vita huset.
Foto: POLARIS / POLARIS POLARIS IMAGES

I Vita huset pågår julstöket redan för fullt. Den stora granen har burits in under ledning av Melania Trump – som nu tackar alla volontärer som hjälpt till.

”Tack till alla er som kom från hela landet för att pynta folkets hus”, skriver hon på Instagram. 

Varje år i december pryds den amerikanska presidentens officiella residens med en enastående julskrud i samtliga 132 rum.

Tidigare i veckan anlände den officiella, sju meter höga, julgranen och sedan dess har volontärer arbetat med julpyntet, skriver Business insider.

Men redan nu ger första damen Melania Trump en inblick i julstämningen i Vita huset. I ett inlägg på Instagram visar hon upp flera bilder på personer som klär granar med kulor och sätter upp stjärnprydda rosetter.

https://www.instagram.com/p/B5gWOJVgd7Z/

”Volontärerna arbetar hårt i Vita huset. Tack till alla er som kom från hela landet för att dekorera folkets hus”, skriver Melania Trump. 

På måndagen presenteras dekorationerna för allmänheten och tusentals turister väntas komma för att titta på allt, skriver AP.

Melania Trump visar upp julen i Vita huset

Julen i Vita huset är ett stort projekt och redan i juli i år skrev Melania Trump på Instagram att planeringen var i gång. 

Julpyntet i Vita huset går ända tillbaka till år 1800 då president John Adams och hustrun Abigail bjöd till julfest för första gången, enligt Business insider.

Melania Trump tog emot Vita husets officiella gran tidigare i veckan.
Foto: JIM LO SCALZO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Vita huset är sedan 1800 den amerikanska presidentens officiella residens, men president Donald Trump har länge varit skriven i Trump tower i New York.

Nyligen skrev sig dock både han och Melania Trump på makens lyxresort Mar-a-Lago i Florida, som även kallas ”Winter white house”.

https://www.instagram.com/p/B0TirSRgXYR/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.