Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania Trump knuffad av elefant under Kenya-besök

USA:s första dam Melania Trump har varit i flera afrikanska länder som en del av sitt Be best-projekt. Under hennes besök i Nairobi knuffades hon till av en elefantunge, skriver ABC News.
Foto: CAROLYN KASTER / AP TT NYHETSBYRÅN
Men allt gick bra och Melania Trump skrattade efter det lilla dramat.
Foto: BEN CURTIS / AP TT NYHETSBYRÅN

USA:s första dam Melania Trump har varit i flera afrikanska länder som en del av sitt Be best-projekt.

Under sitt besök i Nairobi knuffades hon till av en elefantunge.

Men allt gick bra och Melania Trump skrattade efter det lilla dramat.

Med på Melania Trumps schema finns Ghana, Malawi, Kenya och Egypten. USA:s första dam har fått besöka sjukhus, skolor och politiker, som en del av det så kallade Be best-projektet.

Projektet är till för att öka allmänhetens kunskap om barns mående, och för att motverka mobbning via internet och drogmissbruk.

När Melania Trump kom till Nairobi, Kenya, på fredagen möttes hon av barn boende på ett barnhem. Barnen sjöng och dansade för Melania Trump och det dröjde inte lång tid förrän presidenthustrun själv dansade loss lite.

Melania Trump tillsammans med Kenyas första dam, Margaret Kenyatta, och en grupp barn vid nationalteatern i Nairobi.
Foto: CAROLYN KASTER / AP TT NYHETSBYRÅN

”Tack för allt ni gör”

Barnhemmet, kallat The Nest, är för barn i flera åldrar. Många av dem övergavs av sina föräldrar redan som spädbarn, skriver ABC News.

– Tack för allt ni gör, och för att ni tar hand om dem, sa Melania Trump till personalen under besöket, skriver ABC News.

Trump läste en berättelse för barnen, och en pojke läste en saga för henne.

Melania Trumps Be best-projekt är till för att öka allmänhetens kunskap om barns mående, och för att motverka mobbning via internet och drogmissbruk.
Foto: BEN CURTIS / AP TT NYHETSBYRÅN

Knuffades till av elefantunge

Under vistelsen i Kenya besökte Melania Trump även nationalparken i Nairobi, där hon åkte på en kortare safariresa och matade elefantkalvar. Det var då det lilla dramat utspelade sig. När Melania Trump stod bland de små elefanterna gjorde ett av djuren en plötslig rörelse och knuffade till presidenthustrun, som en kort stund tappade fotfästet.

Under vistelsen i Kenya besökte Melania Trump även nationalparken i Nairobi, där hon åkte på en kortare safariresa och matade elefantkalvar. Det var då det lilla dramat utspelade sig.
Foto: CAROLYN KASTER / AP TT NYHETSBYRÅN

Säkerhetspersonal var snabbt framme vid Melania Trump, om det skulle gå illa, men presidenthustrun skrattade bara åt händelsen. Sen fortsatte besöket och Melania Trump fick mata elefantungarna.

https://twitter.com/NBCNews/status/1048146884873924608

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.