Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania Trump: Därför lämnade Donald fruarna

Melania Trump: ”Våra liv har förändrats drastiskt”
USA:s president Donald Trump och första dam Melania Trump.
Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump och hans tidigare fru Ivana Trump.
Foto: AGENCE / BESTIMAGE / STELLA PICTURES
Marla Maples var gift med Donald Trump mellan 1993 och 1999.
Foto: MINICHIELLO/AGF/REX/SHUTTERSTOC / MINICHIELLO/AGF/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Donald Trump kände sig emotionellt pressad av sina tidigare fruar, något som fick honom att lämna äktenskapen.

Det avslöjar en tidigare medarbetare och vän till Melania Trump i en ny bok. 

I boken ”Melania and Me” (Melania och jag) som är skriven av Stephanie Winston Wolkoff, avslöjas tidigare okända detaljer kring USA:s första dam Melania Trump och hennes privatliv.

Enligt Yahoo Entertainment skriver Wolkoff att Melania Trump var väldigt intresserad av att analysera vad som hade gått snett i Donald Trumps tidigare äktenskap. Enligt henne var Melania Trump mycket väl medveten om vad det det var han sökte efter i sitt tredje äktenskap. 

Melania Trump och Donald Trump gifte sig 2005 och fick sonen Barron Trump året efter.

”Melania berättade för mig att hemligheten bakom hennes långa äktenskap med honom är att hon är helt annorlunda än hans tidigare fruar”, skriver Stephanie Winston Wolkoff. 

Melania Trumps tidigare medarbetare och vän Stephanie Winston Wolkoff.
Foto: LORENZO CINIGLIO / POLARIS/IBL POLARIS

Därför tog det slut

Melania hade en uppfattning att Donald Trumps tidigare fruar pressat honom, och det var därför deras tidigare äktenskap tog slut. 

”Till skillnad från Marla Maples så pressade inte Melania Trump honom emotionellt”, skriver Wolkoff. 

Det avslöjades tidigare att Melania och Ivanka ligger i en långvarig fejd med varandra. En konflikt som sträcker sig tillbaka till 2016 när Donald Trumps skulle installeras som president. Enligt Stephanie Winston Wolkoff hade Melania uppfattat det som att Ivanka ville stå i centrum vid installationen – och som hämnd gjorde hon allt för att hindra Ivanka från att hamna i de bästa kameravinklarna. 

Donald Trump var gift med Ivana Trump mellan 1977 och 1992 och de fick tillsammans tre barn, Ivanka Trump, Donald Trump Jr, och Eric Trump. Marla Maples och Donald Trump var gifta mellan 1993 och 1999, har dottern Tiffany Trump ihop. 

Därför stack Melania Trumps tal ut: "Talade om coronapandemins offer"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.