Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania Trump bröt nyårstradition – bytte färg på klänningen

Melania Trump styrde den årliga nyårsfesten på lyxiga Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida tillsammans med sonen Barron Trump. Foto: POOL/ABACA / STELLA PICTURES ABACA
President Donald Trump valde att välkomna det nya året i Vita huset i stället.Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN
Melania Trump brukar ofta bära klänningar i rosa när det vankas gala, vilket hon bland annat gjorde på den 60:e Röda Korset-galan på Donald Trumps Mar-a-Lago i februari 2017.Foto: SUSAN WALSH / AP TT NYHETSBYRÅN

Presidentfrun Melania Trump brukar bära rosa när det vankas nyårsfest på lyxiga Mar-a-Lago i Florida. 

När 2019 skulle skålas in visade hon sig i något helt annat.

Genom åren har president Donald Trumps fru Melania Trump oftast burit plagg i rosa på Nyårsafton. Men på flera bilder på Instagram från den senaste lyx-nyårsfesten på Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida syns Melania Trump däremot i en mörk och glittrig långklänning med djup V-ringning. 

https://www.instagram.com/p/BsFLRqhF1sQ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Postade "nyårs-selfie"

Under nyårskvällen bröt Melania även sin "inga-selfies"-period på sociala medier. Hon hade inte postat en selfie sedan 2017, enligt CNN-reportern Kate Bennett. Men på nyårsafton 2018 lade Melania ut en riktig "nyårs-selfie" och önskade gott nytt år.

https://twitter.com/KateBennett_DC/status/1080135035884396544

Donald Trump dök inte upp

Trots att den årliga nyårsfesten hölls i Donald Trumps stora lyxfastighet Mar-a-Lago, så var president Trump själv inte på plats, enligt Daily Mail. Orsaken till det var det stundande budgetkaoset. Trump välkomnade i stället det nya året från Vita huset i Washington D.C. Melania Trump och presidentparets son Barron Trump styrde därför festen, och den kinesiska biljonären Guo Wengui hade i uppdrag att ringa in det nya året. 

Festbiljett för 9000 kronor

Den före detta modellagenten Paolo Zampolli var också på plats, tillsammans med sin fru Amanda Ungaro. Zampolli är bland annat känd för att ha varit den som introducerade Donald Trump för Melania när hon jobbade för hans modellagentur. Enligt Huffpost ska priset för en biljett till den lyxiga nyårsfesten ha varit 1000 dollar, vilket är runt 9000 svenska kronor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.