Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania spiller ingen tid – planerar redan julpyntet

Melania Trump 2018.
Foto: ANDREA HANKS / THE WHITE HOUSE / POLARISTHE WHI POLARIS IMAGES
Melania Trump under förra årets julpyntning.
Foto: ANDREA HANKS / THE WHITE HOUSE / POLARISTHE WHI POLARIS

Medan hennes make Donald Trump har fullt upp med att twittra om diverse nyhetshändelser så har Melania huggit tag i arbetet med att planera Vita husets juldekorering. 

Förra året satsade USA:s första dam på helröda julgranar – och hon är ivrig att få visa allmänheten årets tema. 

– Jag ser fram emot att dela med mig av vår vision av denna unika högtid, skriver Melania på sin Instagram. 

I veckan meddelade Vita huset att Melania Trump har påbörjat planeringen för årets juldekorering, enligt amerikanska nöjessajten People. 

”USA:s första dam Melania Trump och president Donald J. Trump kommer återigen att öppna Folkets hus för allmänheten för att visa den traditionella juldekoreringen i Vita huset”, löd uttalandet från Melanias stab. 

I det skriftliga uttalandet finns även en länk till en ansökningsblankett där vem som helst kan ansöka om att få volontärarbeta med julpyntet, att hälsa allmänheten välkommen eller att som musiker få chansen att uppträda i Vita huset. 

Redan i juli, medan det stormade kring Robert Mueller-förhören, lade Melania ut en bild på sin Instagram där hon skrev att julplanerna för Vita huset redan är i gång och att hon längtar efter att få visa upp resultatet: 

Hånades för förra dekorationen

”Julplaneringen har påbörjats i östra vingen av Vita huset. Jag ser fram emot att dela vår slutliga vision för denna unika tradition under de kommande månaderna.”

Vad årets tema blir är fortfarande en hemlighet, men tidigare år har Melania inte dragit sig för att slå på stort. 

2018 fyllde hon Vita husets östra vinge med helröda julgranar, vilket ledde till en del hånfulla liknelser med de röda skrudarna i tv-serien A Handmaid's tale och den berömda blodscenen i filmen The Shining. 

Vita huset förklarade att det röda temat var en referens till USA:s grundlagsfäders presidentemblem. 

https://www.instagram.com/p/B0TirSRgXYR/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.