Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania gör sitt första kampanjmöte på månader

Mer än dubbelt så många har förtidsröstat än förra valet.
Melania Trump med sonen Barron.Foto: DOULIERY OLIVIER/ABACA / STELLA PICTURES/DOULIERY OLIVIER/ABACA
Melania Trump vid ett framträdande i augusti.Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Melania Trump kommer göra sitt första politiska framträdande sedan augusti under natten mot onsdag. 

USA:s första dam kommer delta på ett Trump-möte i Pennsylvania, uppger CNN

I augusti talade hon på republikanernas konvent. Det var Melania Trumps första politiska framträdande på ett år. Natten mot onsdagen ger hon sig in presidentvalet på allvar när hon tillsammans med maken reser till Pennsylvania och Erie. 

Melania Trump har aldrig varit särskilt närvarande i makens politiska värld, utan har medvetet hållit sig utanför. Under presidentvalet 2016 sågs hon mest i och kring debatterna mellan Donald Trump och Hillary Clinton. 

Under årets valkampanj fanns hon vid makens sida under den första debatten mellan Joe Biden och Donald Trump, och väntas vara på plats under torsdagens slutdebatt, skriver CNN

Trump-barnen och Jill Biden jobbar hårt

Hela Trumpfamiljen jobbar hårt för att Donald Trump ska bli återvald i november. Barnen Ivanka, Eric, Donald jr och Tiffany Trump har alla bidragit och har alla inplanerade valmöten fram till valdagen 3 november. 

Joe Bidens hustru Jill har likt Trump-barnen hållit flertalet möten under valkampanjen. Hon kommer bland annat att likt Melania vara i Pennsylvania under den här veckan.

Hör presidenten skräck för att förlora mot Joe Biden. ”Värsta kandidaten i historien”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.