Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Melania dissar Trumps hand – igen

Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: Stella Pictures / BackGrid US
Foto: POOL/ABACA / POOL/ABACA STELLA PICTURES

Melania Trump verkar fortfarande inte vara så glad i att hålla sin makes hand.

När paret Macron välkomnades i Vita huset gjorde Trump ett tafatt försök till närkontakt, som i sociala medier beskrivs som ”smärtsamt att se på.”

Under tisdagens presidentbesök i Vita huset välkomnades  franska presidenten Emmanuel Macron och hans fru Brigitte glatt och både kramar, stadiga handtag och kyssar delades ut. 

Twitter oroar sig för Melania

Men mellan det amerikanska presidentparet var stämningen, som så många gånger tidigare, något stel. När de alla ställer sig på rad för fotografering lyckades MSNBC News fånga hur Trump gör ett gediget men subtilt försök att hålla sin frus hand, skriver People.  

Han sträcker först ut sitt lillfinger och rör vid Melanias hand. När har inte får någon respons för han försiktigt sin hand mot hennes och pillar lite med fingrarna. Tillslut öppnar hon upp och placerar sin hand i hans.  

Klippet har sedan sändningen dissekerats av Twitter-användare som skojar friskt av den numera inte helt ovanliga hand-dissen. Andra är mer oroliga över parets äktenskap och Melanias välmående.  

”Stackars Melania, det ser ut som att hon försöker hålla tillbaka sina tårar när hon håller Trumps hand”, skriver en. 

 

LÄS MER: Mats Larsson: Presidenternas nya bromans i Vita huset

 

Inte första dissen

Det är inte första gången internet frågar sig om äktenskapet mellan Donald och Melania Trump är på topp. Bilder från officiella tidigare sammanhang visar ögonblick där presidenthustrun vänder bort huvudet från sin make och vid flera tidigare tillfällen har hon undvikit att hålla honom i handen – och till och med slagit bort presidentens hand. 

Ett tillfälle då det senare skedde var i början av februari – inför ett samlat pressuppbåd i Washington. Även då trevade Donald Trump efter sin hustrus hand, utan gensvar. 

Nästan exakt likadant såg det ut när paret kom till Israel i slutet av maj förra året och när paret anländer till Rom. Även då spreds klippen som en löpeld och fick många att undra hur det står till med relationen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.