Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghans mamma flyttar till London – vill komma närmare

Meghans mamma Doria Ragland är på väg att flytta till London. Foto: BRIAN LAWLESS / AP TT NYHETSBYRÅN
Doria Raglands och Meghan Markles relation är tajt. Foto: STEVE PARSONS / AP TT NYHETSBYRÅN

Meghans mamma Doria Ragland är på väg att flytta från USA till England. 

Allt för att komma närmare prinsparet, skriver Daily Express.  

– Jag tror att hon kommer att flytta så snart som möjligt, uppger en källa för tidningen. 

När Meghan gifte sig med prins Harry i maj och blev hertiginna av Sussex var bara en familjemedlem närvarande – mamma Doria Ragland, 61.

Meghan uppges ha en mycket tajt relation med sin mamma. De båda ses ofta gå på yoga-klasser tillsammans och natten innan Meghans bröllop bodde Doria Ragland tillsammans med sin dotter på Cliveden House Hotel, skriver Daily Express.  

En källa uppger för Daily Express att hon nu är på väg att packa ihop sitt hem i Los Angeles och flytta över Atlanten till London. 

– Hon gör sig redo för att flytta till London. Jag tror att hon kommer flytta så snart som möjligt. Jag vet att hon är ivrig att få bo närmare sin dotter, uppger källan för tidningen. 

Meghan och prins Harry gifte sig 19 maj i år. Foto: AARON CHOWN / AP TT NYHETSBYRÅN

Doria Ragland ska ha sagt upp sig från sitt jobb som socialarbetare i Los Angeles i maj, skriver Daily Express.  

– Hon har inte bott i ditt hus på ett tag nu. Hon har bara varit på besök då och då, och när hon är där har hon haft en säkerhetsvakt med sig. 

 

LÄS MER: Syskonen om Meghan: Omänsklig och självisk 

 

”Hon är väldigt lojal” 

Varken Meghans pappa eller hennes halvsyskon var närvarande vid bröllopet – och denna del av familjen har en betydligt mer komplicerad relation till den brittiska hertiginnan. 

Utspelen har duggat tätt från både Meghans pappa Thomas Markle och hennes halvsyskon. Häromdagen sa Thomas Markle att han slängt på luren i örat på prins Harry och nyligen kallade Meghans syskon Samantha Markle och Thomas Markle Junior henne för ”omänsklig” och ”självisk”. 

Meghan och Doria Ragland verkar vara betydligt snällare mot varandra – och snart kan de alltså komma att bo i samma stad. 

– Hon är väldigt lojal mot Meghan och skulle aldrig svika henne så som de andra gjort. De är så nära, säger källan till Daily Express. 

 

LÄS MER: Meghan Markle förlorade nästan hela sin familj