Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Meghan om sin graviditet – som att vara "jetlaggad"

Foto: ACTION PRESS / STELLA PICTURES ACTION PRESS
Foto: CHRIS JACKSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: ACTION PRESS / STELLA PICTURES ACTION PRESS
Foto: ACTION PRESS / STELLA PICTURES ACTION PRESS

Det brittiska prinsparet väntar sitt första barn nästa år.

Nu avslöjar Meghan att graviditeten gör henne sömnlös.

– Hon sa att det var som att vara jetlaggad och att hon gick upp vid halvfem eftersom hon inte kunde sova, säger Charlotte Waverley, 35, som fick en pratstund med Meghan, till Sky News.

Med blomstergirlanger runt halsen besökte prins Harry och Meghan den klassiska Bondi Beach i Sydney under torsdagen för att delta i surfgruppen OneWawes morgonmöte.

De var där för att diskutera mental ohälsa och depressioner, som OneWawe försöker motverka – men även andra hälsotillstånd kom på tal.

Gravida Sydneybon Charlotte Waverley fick en privat pratstund med Meghan på stranden och då utbytte de två blivande mammorna erfarenheter om att vänta barn.

– Meghan berättade för mig att det var som att vara jetlaggad att vara gravid. Hon sa att hon gått upp vid halvfem på morgonen och gjort yoga på rummet eftersom hon inte kunde sova, säger Charlotte Waverley till Sky News.

Avstod att klättra upp för bro i Sydney

Prinsparet fick även ta emot en livräddaruniform i miniformat till sitt kommande barn, som en present från den välkända Bondi Rescue-styrkan.

– Det var fantastiskt, de är så vackra och jordnära människor, säger livräddaren Anthony Carroll till Sky News.

Senare på eftermiddagen var planen att det kungliga paret tillsammans skulle klättra upp för Sydney Harbour Bridge, men gravida Meghan valde att avstå eskapaden.

Prins Harry och Meghan befinner sig på en 16 dagar lång resa där de besöker Nya Zeeland, Australien, Tonga och Fiji-öarna.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!